CS 0431 kopiëren.jpg BW.jpg
 

Het is uw dag

Babyshowers - Communies - Huwelijken -  Verjaardagen

Vier uw feest in stijl en sfeervol. Met zijn exquise en creatieve keuken weet Chaud Bleu u en uw gasten te verrassen en te verwennen. U kunt daarvoor kiezen uit een aantal standaardmenu’s en -formules. Natuurlijk kunt u ook zelf uw menu samenstellen in samenspraak met het Chaud Bleu-team. Dankzij de vriendelijke, professionele en flexibele attitude van Chaud Bleu verloopt uw feest vlekkeloos tot grote en gesmaakte tevredenheid van u en uw gasten.

 
 
 

Bedrijfsfeesten & evenementen

Congressen - Jubileumvieringen - Meetings - Teambuilding

Laat de catering van uw bedrijfsfeesten tot in de puntjes verzorgen door Chaud Bleu. Onze koks maken voor uw collega’s en genodigden de heerlijkste gerechten. Een professionele bediening van het Chaud Bleu-team zorgt ervoor dat uw evenement sfeervol verloopt. Indien gewenst kan Chaud Bleu ook zorgen voor een feestelijke en unieke locatie die een duidelijke meerwaarde biedt.

 
CS 0758 kopiëren.jpg BW.jpg
 
 
 
CS 0965 kopiëren.jpg BW.jpg
 

Uw feest, uw speciaal evenement

Ieder feest om welke reden ook verdient een bijzondere locatie en een feestelijk decor. Zowel voor kleinere als grotere groepen kunnen wij zorgen voor een droomlocatie. Maar het is voor het Chaud Bleu-team ook geen enkel probleem om zowel bij u thuis of op een locatie die u zelf koos, u en uw gasten te laten genieten van zijn overheerlijke keuken. Wenst u een walking diner of een barbecue of een intiem diner of… Dat kan allemaal bij Chaud Bleu. Wij kunnen na overleg voor u een concept uitwerken zodat uw feest een onvergetelijke herinnering wordt.